KEKSINTÖ – Lapsille ja koko perheen tilaisuuksiin

Impronautit keikkailevat ilomielin myös lapsille järjestetyissä tapahtumissa sekä juhlissa.

Impronauttien KEKSINTÖ-konsertit tuovat lasten ja koko perheen tilaisuuteen iloa sekä vipinää!

Yhtye sekoittaa upouusissa lauluissaan tarun todellisuuteen musiikin ja teatterin keinoin.

 

KEKSINTÖ

 

Yleisö voi osallistua laulujen sepitykseen halutessaan ehdottamalla lauluille aiheita, lauluissa seikkailevia henkilöjä, asioita tai esineitä. Pienille löytyy laululeikkejä. Tanssiminen ja hulluttelu on erittäin sallittua sekä toivottavaa  – heilua saa jos huvittaa.

Halutessaan voi laulun aiheita kirjoitella etukäteenkin lapuille; yhtye käyttää niistä osan lennossa lauluissaan (isät ja äidit voivat toimia lasten kirjureina). Näin luodaan yhdessä upouusia lauluja mieluisista aiheista! Lauluissa seikkailee lasten suosikkieläimet ja itse keksityt hahmot.

Impronautit toivovat Keksintö-konserttien innostavan kaikkia sepittämään omia laulujaan vaikkapa ekologisiksi, ikimuistoisiksi lahjoiksi arkea ja juhlaa piristämään.

Impronauteissa toimii lastenkulttuurin ammattilaisia. Usealla impronautilla on musiikinopettajan (Sibelius-Akatemia) tai ilmaisuohjaajan (AMK) koulutus. Ryhmän jäseniä on esiintynyt Pikku Kakkosessa, dubbauksissa eli ääninäyttelijöinä n. sadassa lasten tv-ohjelmissa sekä elokuvissa (mm. Jali ja Suklaatehdas, Viiru ja Pesonen, Uudet Muumit, Halinallet, Hanna Ankan auttava puhelin), heidän laulujaan on päätynyt Hääppöset-yhtyeen cd:lle, Ipanapalle sekä Lasten Hittiparaati 3 –kokoelmalle sekä koululaulukirjoihin.

Esitys tavallisimmin 1-2 x 45 min. Yhtye voi esiintyä akustisesti vaikkapa pöydissä ja tiloissa kierrellen. Sään salliessa myösulkotiloissa Myös juontoja ja erikoisohjelmia.

Tiedustelut:Improbiiseissä pääsee seikkailuille
lyytituotanto (ät) gmail. com
puh. 04o-588 6598 / Viksten

 

VAUVASTA VAARIIN

Impronautit ovat kouluttaneet mm. Metropolian (AMK)-musiikinopiskelijoita käyttämään improvisaatiota välineenä kaiken ikäisten kanssa Musiikki elämään -hankkeessa  https://www.youtube.com/watch?v=4hYg3FldpiE