KEKSINTÖ – Lapsille ja koko perheen tilaisuuksiin

Impronautit keikkailevat ilomielin myös lapsille järjestetyissä tapahtumissa sekä juhlissa.

Impronauttien KEKSINTÖ-konsertit tuovat lasten ja koko perheen tilaisuuteen iloa sekä vipinää! Yhtye sekoittaa upouusissa lauluissaan tarun todellisuuteen musiikin ja teatterin keinoin.

Yleisö voi osallistua laulujen sepitykseen halutessaan ehdottamalla lauluille aiheita, lauluissa seikkailevia henkilöjä, asioita tai esineitä. Pienille löytyy laululeikkejä. Tanssiminen ja hulluttelu on erittäin sallittua sekä toivottavaa  – heilua saa jos huvittaa.

Halutessaan voi laulun aiheita kirjoitella etukäteenkin lapuille; yhtye käyttää niistä osan lennossa lauluissaan (isät ja äidit voivat toimia lasten kirjureina). Näin luodaan yhdessä upouusia lauluja mieluisista aiheista! Lauluissa seikkailee lasten suosikkieläimet ja itse keksityt hahmot.

Impronautit toivovat Keksintö-konserttien innostavan kaikkia sepittämään omia laulujaan vaikkapa ekologisiksi, ikimuistoisiksi lahjoiksi arkea ja juhlaa piristämään.

Impronauteissa toimii lastenkulttuurin ammattilaisia. Usealla impronautilla on musiikinopettajan (Sibelius-Akatemia) tai ilmaisuohjaajan (AMK) koulutus. Ryhmän jäseniä on esiintynyt Pikku Kakkosessa, dubbauksissa eli ääninäyttelijöinä n. sadassa lasten tv-ohjelmissa sekä elokuvissa (mm. Jali ja Suklaatehdas, Viiru ja Pesonen, Uudet Muumit, Halinallet, Hanna Ankan auttava puhelin), heidän laulujaan on päätynyt Hääppöset-yhtyeen cd:lle, Ipanapalle sekä Lasten Hittiparaati 3 –kokoelmalle.

Esitys tavallisimmin 1-2 x 45 min. Yhtye voi esiintyä akustisesti vaikkapa pöydissä ja tiloissa kierrellen. Sään salliessa myös ulkotiloissa Myös juontoja ja erikoisohjelmia.

Tiedustelut:

impronautit (miuku) gmail.com
puh. 044-910 9876 / Johanna Viksten