IMPROKOULUTUSTA, ILMAISUNOHJAUSTA, BIISINTEKOVALMENNUSTA, STUDIOTUOTANTOJA, LAHJAKSI BIISI!

Impronautit järjestävät myös koulutusta. Koulutusta on järjestetty työyhteisöille, harrastaja- sekä ammattinäyttelijöille, laulajille, kulttuuri- ja ilmaisualan opisto- ja AMK-opiskelijoille. Halu heittäytyä riittää, aiempia musiikkiopintoja tai esiintymiskokemusta ym. ei tarvita; jokainen koulutus suunnitellaan mittatilauksena.

Koulutustilaisuus voi olla parin tunnin esitys improvisaation ja vuorovaikutuksen perusteista tai muutaman päivän kokonaisuus. Koulutusta voidaan suunnatta enemmän laululliseksi tai improvisaatioteatteriin painottuvaksi toiveiden mukaan.

Koulutuksen sekä esityksen voi yhdistää: impronautit ovat ohjanneet vapaaehtoisista muodostetun ryhmän koulutuksen ja yhteistuotantona tästä syntyneen esityksen esimerkiksi pikkujouluissa. Koulutukseen osallistuneet saavat päättää vasta koulutuksen jälkeen, millaisen roolin esityksessä haluavat, vai haluavatko esiintyä lainkaan.

 

YKSITYISILLE, YRITYKSILLE, YHTEISÖILLE, HARRASTAJILLE, ARTISTEILLE, AMMATTILAISILLE

Impronauteilta löytyy todella tymäkkää musiikkiosaamista: laulu- ja musiikkipedagogiikkaa, opetustöitä, koulutusta järjestyy kaiken ikäisille, teatterin ja musiikin ammattilaisille sekä harrastajille.

  • laulu- sekä ilmaisukoulutusta yksityisille, harrastusryhmille sekä vaikkapa esiintymään innostuneelle yritysväelle – vaikkapa upeiden Riina Ammesmäen, Veera Railion tai Raine Heiskasen valmennettavana
  • improteatteripohjaista musakoulutusta – iloista irroittelua (ei tarvita kympin musanumeroita, heittäytyminen ja puhelaulu/räppi riittää)
  • ryhmä voi tehdä myös omaa laululyriikkaa ohjatusti ja näistä teksteistä syntyy seminaarin tai juhlan ohjelma
  • myös henkilökohtaista biisintekovalmennusta

Kysy lisää!

lyytituotanto (ät) gmail. com

Impronauttien tuotannosta vastaa Johanna Viksten, jonka kynästä lähteneitä lyriikoita on (osa co-writaten) esittänyt Club For Five, Pate Mustajärvi, ex-Tiktak-Petra, Suvi Teräsniska, Jore Marjaranta, Anne Mattila, Neljänsuora, tangokuninkaalliset, Ipanapa-lastenlevyt, koulujen musiikinkirja, pankin maskottihahmo jne). Johanna on säveltänyt teatterimusiikkia sekä lastenmusiikkia (Pikku Kakkonen Musavideot -sarja, Hääppöset-orkesteri). Johanna on valmentanut laulamaan innostuneita kansanedustajia. Hän toimii myös ammatillisten aineiden opettajana (lauluntekstitys) oppilaitoksissa, työväenopistossa sekä hän on suorittanut musiikkialan tiimivalmentajakoulutuksen. Sijoituksia biisikilpailuissa mm. Somero Soikoon ja UMK:

https://www.youtube.com/watch?v=gFERMtMv0ks (suomilatinopoppia Jasmin Michaelan esittämänä)

Näyttökuva 2017-09-01 kello 19.53.28

Tiedustelut:
lyytituotanto (ät) gmail.com
puh. 040-588 6598

 

Improa omalla klubilla (100 % improvisaatiota):