Laulajat ja soittajat

Keikalla Impronauttien kokoonpano vaihtelee 3-10 jäsenen välillä. Impronauteissa irrottelee…

LAULAJAT:

Eeva Manninen
Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri. Työskentelee laulajana, muusikkona, juontajana, kuoronjohtajana ja opettajana. Laulunopetus- sekä vuorovaikutustaitojen opetuskokemusta on mm. Sibelius-Akatemiasta, Turun konservariolta ja Porin Palmgren konservatoriolta. Laulajana hän on esiintynyt Savonlinnan oopperajuhlakuorossa, musikaaleissa, televisiossa ym. Tapsan tahtien Tahtiralli -trubaduurikilpailun ensimmäinen sija vuonna 2005.

Riina Heikkinen
Valmistunut pop&jazz-laulajaksi Suomalaiselta Konservatoriolta (nyk. Jyväskylän Ammattiopisto) 2002, laulunopettaja, show-esiintyjä, laulaja, säveltäjä ja sanoittaja. Opettanut  musiikkia ja laulua. Esiintynyt useissa kokoonpanoissa laulajana sekä taustalaulajana. (mm. Aki Sirkesalolle, Sami Saarelle ja Pepe Willbergille) ja usealla levyllä.

“Promenade of Fame” Showssa Silja Linellä keväällä 2006 ja Viking Linella showryhmissä ”Singers in concert” sekä ”Ella Singers”, laulajana ja tanssijana.

Raine Heiskanen
Teatteri-ilmaisun ohjaaja. Ollut mukana monissa musikaaliproduktioissa näyttelijänä (mm.HAIR, Saturday Night Fever, Linnunradan laidalla, Avenue Q). HMC:n (Helsinki Music Companyn) housewriter, Marco Bjurströmin luotsaaman SKENE-musiikkiteatterikoulun vastaava opettaja, artistina 6pack-nimisessä show- ja musiikkiteatteriryhmässä, juontokeikkoja, dubbauksia, mainosspiikkauksia.

Johanna Viksten
Kultturituottaja (ilmaisu) sekä musiikkiopintojen koulutustausta. Äänityöläinen; dubbauksia (mm.Viiru ja Pesonen , Jali ja Suklaatehdas, uudet Muumit), yhtyeitä, taustalaulua mm. Timo Turpeinen, Jukka Hallikainen, tv-tuotantoja (mm. Lasse Lehtisen ohjelmassa juontajana). Lauluntekijä (mm. Hääppöset-yhtye, Ipanapa, Jore Marjaranta, Marita Taavitsainen).

Mari Vesala
Musiikkiteknologi ja Venla-palkittu viihteen monitoimityöläinen: radio-toimittaja ja tuottaja (mm.paikallisradioita, Radiomafia, Radio Helsinki, Radio Aino etc.). TV-toimittaja ja juontaja (mm. Ei iketä lauantaina, Levyraati MTV3:lle ja musaohjelmia TV2-lle jne.) Mari on laulaja, säveltäjä ja sanoittaja, improvisaattori.

Soittajat:

Juha Elomaa
Harmonikka, percussiot. Musiikissa  moniruokainen, taipuu jenkkaan ja heavyyn ilman puolen vuoden siirtymäaikaa, lasten ohjauksen ammattilainen.

Päivi Järvinen
Musiikin maisteri, SibeliusAkatemia, Musiikinopettaja, freelance-muusikko.
Mm tanssiproduktioissa muusikkona. Multi-instrumentalistin soittimia mm. huilut, ylämaan säkkipilli, piano, percussiot ja laulu

Miska Kajanus
kitara, mandoliini, näyttelijä-muusikko, kouluttautunut Miamissa näyttelijän työhön, improvisaatioon sekä klovneriaan, Salatut elämät –menneisyys.

Juuso  Kujala
Kitaristi, säveltäjä, kitaran-, bassoon-, ja yhtyesoiton opettajana ja musiikkiteknologi. Koulutusta Musicians institutessa Los Angelesissa sekä Pop&Jazz-Konservatoriossa.
Esiintynyt mm. Marika Krookin ja Marion Rungin kanssa. Sävellystöitä mm. useisiin lyhytelokuviin sekä “The Tulse Luper journey” elokuvatrilogiaan pohjautuvaan tietokonepeliin.

Pave Nuutinen
Opiskellut kitaransoittoa Espoon musikkiopistossa ja Pop&Jazzkonservatoriolla.
Soittaa kitaraa erilaisissa kokoonpanoissa keikkamuusikkona.

Kalle Ryökäs
Opiskellut pianon- ja saksofoninsoittoa Kotkan Seudun musiikkiopistossa. Viestinnän medianomin koulutus. Työskentelee säveltävänä muusikko/äänisuunnittelijana Safari Filmi Oy:ssä. Toimii esiintyvänä muusikkona freelancerina eri kokoonpanoissa. Muusikkona myös Ars Peukinen –improvisaatioteatterissa ja säveltävänä muusikkona Hääppöset-lastenorkesterissa.

Hulluttelua omalla klubilla: