Laulajat ja soittajat

Keikalla Impronauttien kokoonpano vaihtelee 3-10 jäsenen välillä. Impronauteissa irrottelee vierailevia tähtiä muista improryhmistä, muusikkoja sekä näyttelijöitä juuri tilaisuuteen sopivasti

LAULAJAT mm.

Veera Railio (laulu, viulu, harmonikka) on laulaja, muusikko töitä mm. Svenskanin MammaMia-musikaali, Peacockin musikaaleja, Kapsäkin musikaalit ja klubit, omia musiikkiteatteriesityksiä, Irina Björklundin yhtye, esiintymisiä suomalaisten huippuartistien kanssa mm. Laura Voutilainen, Pauli Hanhiniemi jne.

Hanna Kinnunen on näyttelijä (mm. Salatut elämät -menneisyydellä) sekä valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan puheviestintä. Hän taitaa niin improvisaatioteatterin että on upea laulaja. Kinnunen on työskennellyt muun muassa Yle Uutisissa 2004–2014 ja Yle Puheessa 2014 alkaen. Helmikuussa 2016 hän siirtyi Radio Aallon juontajaksi. Hanna on myös kunnanvaltuutettu sekä kirjailija.

Eeva Manninen
Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri. Työskentelee laulajana, muusikkona, juontajana, kuoronjohtajana ja opettajana. Laulunopetus- sekä vuorovaikutustaitojen opetuskokemusta on mm. Sibelius-Akatemiasta, Turun konservariolta ja Porin Palmgren konservatoriolta. Laulajana hän on esiintynyt Savonlinnan oopperajuhlakuorossa, musikaaleissa, televisiossa ym. Tapsan tahtien Tahtiralli -trubaduurikilpailun ensimmäinen sija vuonna 2005.

Riina Ammesmäki
Valmistunut pop&jazz-laulajaksi Suomalaiselta Konservatoriolta (nyk. Jyväskylän Ammattiopisto) 2002, laulunopettaja, show-esiintyjä, laulaja, säveltäjä ja sanoittaja. Opettanut  musiikkia ja laulua. Esiintynyt useissa kokoonpanoissa laulajana sekä taustalaulajana. (mm. Aki Sirkesalolle, Sami Saarelle ja Pepe Willbergille) ja usealla levyllä. “Promenade of Fame” Showssa Silja Linellä keväälläja Viking Linella showryhmissä ”Singers in concert” sekä ”Ella Singers”, laulajana ja tanssijana.

Raine Heiskanen
Teatteri-ilmaisun ohjaaja. Ollut mukana lukuisissa musikaaliproduktioissa näyttelijänä (mm. HAIR, Saturday Night Fever, Linnunradan laidalla, Avenue Q). HMC:n (Helsinki Music Companyn) housewriter, Marco Bjurströmin luotsaaman SKENE-musiikkiteatterikoulun vastaava opettaja, artistina 6pack-nimisessä show- ja musiikkiteatteriryhmässä, juontokeikkoja, dubbauksia, mainosspiikkauksia.

Johanna Viksten on laulaja-lauluntekijä, musiikkivalmentaja sekä improvisaationäyttelijä, juontaja sekä dubbaaja (mm. Muumimamman rooli Punainen pyrstötähti -elokuvassa sekä Viirun rooli Viiru ja Pesonen -elokuvissa sekä sarjoissa). Improvisoidut laulutkin sujuu vankalta lauluntekijäpohjalta: impronauteilta on mennyt biisejä mm. Suvi Teräsniskalle, Pate Mustajärvelle, Club For Fivelle, Petralle, tangokuninkaallisille, koululaulukirjoihin ym. Johanna on kulttuurituottaja ja ammatillisen opettajakorkeakoulun sekä musiikkialan tiimivalmennuskoulutuksen suorittanut; sisällön suunnittelua tapahtumiin on kuulunut myös vuosikausia.

Mari Vesala
Musiikkiteknologi ja Venla-palkittu viihteen monitoimityöläinen: radio-toimittaja ja tuottaja (mm.paikallisradioita, Radiomafia, Radio Helsinki, Radio Aino etc.). TV-toimittaja ja juontaja (mm. Ei iketä lauantaina, Levyraati MTV3:lle ja musaohjelmia TV2-lle jne.) Mari on laulaja, säveltäjä ja sanoittaja, improvisaattori.

Soittajat:

Päivi Järvinen
Musiikin maisteri, SibeliusAkatemia, Musiikinopettaja, freelance-muusikko.
Mm tanssiproduktioissa muusikkona. Multi-instrumentalistin soittimia mm. huilut, ylämaan säkkipilli, piano, percussiot ja laulu

Miska Kajanus
kitara, mandoliini, näyttelijä-muusikko, kouluttautunut Miamissa näyttelijän työhön, improvisaatioon sekä klovneriaan, Salatut elämät –menneisyys.

Juuso  Kujala
Kitaristi, säveltäjä, kitaran-, bassoon-, ja yhtyesoiton opettajana ja musiikkiteknologi. Koulutusta Musicians institutessa Los Angelesissa sekä Pop&Jazz-Konservatoriossa.
Esiintynyt mm. Marika Krookin ja Marion Rungin kanssa. Sävellystöitä mm. useisiin lyhytelokuviin sekä “The Tulse Luper journey” elokuvatrilogiaan pohjautuvaan tietokonepeliin.

Kalle Ryökäs

Opiskellut pianon- ja saksofoninsoittoa. Viestinnän medianomin koulutus. Työskentelee säveltävänä muusikko/äänisuunnittelijana Safari Filmi Oy:ssä. Toimii esiintyvänä muusikkona freelancerina eri kokoonpanoissa. Muusikkona myös muissa improvisaatioteatterissa ja säveltävänä muusikkona Hääppöset-lastenorkesterissa.

Hulluttelua omalla klubilla: