Yrityksille

Impronautit tempaavat yleisön mukaan ja luovat samassa hetkessä tilaisuuteen sopivia uusia lauluja. Yhtye sorvaa lauluihin yleisön mielessä olevia asioita (esimerkiksi yrityksen seminaaripäivän antia, arvoja tai juhlan teemaa). Impronautit voi tehdä yhteisölle tai yritykselle omia mainos- tai tunnuslauluja.

Omilla Impronautit-klubeilla on nähty useita vieraita, joiden elämäntarinaa Impronautit ovat kuvittaneet musiikkiteatterilla. Haastateltavana voi olla mm. kunniavieras, “vuoden työntekijä” tai tapahtuman esiintyjä. Impronautit voivat esitellä, jatkaa päivän taikka juhlan teemaa tai lanseerata. Impronautit liikuttavat henkilöstö- ja tyhy-päivillä.

Klubeilla Impronauttien menossa mukana ovat olleet muun muassa Klaus Järvinen, Sami Garam, Kimmo Pohjonen, Antti Reini, Mari Kaasinen ja monet muut
Impronauttien asiakkaita ovat olleet mm. matkapuhelinvalmistaja, energiayhtiö, elintarviketeollisuutta, yritysvalmennusyhtiöitä, ammattiyhdistyksiä, pelastusalan toimijoita, pankkeja, sijoitusyhtiöitä, lääkäri- ja lääkealan yrityksiä, kulttuurialan yrityksiä. Kierroksia keikkamittariin on kertynyt noin sata.

Yleisön esityksiin osallistumisaktiivisuus riippuu täysin tilaajan ryhmästä. Esitykset ovat aina vuorovaikutteisia. Joskus osallistujat haluavat vain nauttia esityksestä ja halukkaat antavat vain aiheita lauluihin. Toisinaan estradille kapuaa paljonkin vapaaehtoisia yleisöstä esimerkiksi haastateltaviksi, laulamaan kertosäkeissä mukana tms.

Esitys n. 40 min. tai sovitusti esim. 2 x 20 min. Yhtye voi esiintyä akustisesti vaikkapa pöydissä ja tiloissa kierrellen. Sään salliessa myös ulkotiloissa. Myös juontoja ja erikoisohjelmia.

Tiedustelut:
impronautit (miuku) gmail.com
puh. 044-910 9876 / Johanna Viksten

Laulu Kimi Räikköselle, kolme näkökulmaa  (100 % improvisaatiota):
http://www.myspace.com/impronautit