Ajankohtaista

Impronautit kouluttavat innoissaan vuorovaikutus-, improvisaatio- sekä biisinteko-teemalla (mitenkäs olisi firman oma biisi…?) Mutta koulutusasialla myös irrotellaan:

KEULIVAT_KOULUTTAJAT_hanna_johanna_final

KEULIVAT KOULUTTAJAT – improesitys Kaipaako tyhy-, koulutus- tai seminaaripäivänne loppukevennystä tai vuosijuhla virittävän ohjelmanumeron? Keulivien kouluttajien humoristinen esitys yhdistää musiikin ja improvisaatioteatterin. Esityksellä voidaan esim. vahvistaa päivän aikana käsiteltyjä aiheita (mm. arvot tai strategia) improvisaation keinoin. Se sopii myös illallisen jälkiruoaksi. Kaiken ytimessä on irrottelu ja yhteishengen kohotus kepeästi! Ainekset esitykseen tulevat yleisöltä: mitä yhteisestä päivästä on jäänyt mieleen? Ohjelmanumero huipentuu tilaisuuden omaan voimabiisiin, joka nostaa tunnelman kattoon! Tarkoitus: Seminaaripäivän loppukevennys tai siirtymä koulutuksesta iltajuhlaan. (Vuosijuhlat, tyhy- ja kehy-päivät yms) Kaiken kokoisille ryhmille tahansa sopiva osallistava ja lämminhenkinen ohjelmanumero. Kesto: 35-40 min Lavalla: Hanna Kinnunen, Johanna Viksten ja Impronautit-muusikko

Impronautit kouluttavat ihan innoissaan vuorovaikutus-, improvisaatio- sekä biisinteko-teemalla (mitenkäs olisi firman oma biisi…?) Mutta koulutusasialla myös irrotellaan:

Keulivat kouluttajat – improesitys

Kaipaako tyhy-, koulutus- tai seminaaripäivänne loppukevennystä tai vuosijuhla virittävän ohjelmanumeron? Keulivien kouluttajien humoristinen esitys yhdistää musiikin ja improvisaatioteatterin. Esityksellä voidaan esim. vahvistaa päivän aikana käsiteltyjä aiheita (mm. arvot tai strategia) improvisaation keinoin. Se sopii myös illallisen jälkiruoaksi. Kaiken ytimessä on irrottelu ja yhteishengen kohotus kepeästi! Ainekset esitykseen tulevat yleisöltä: mitä yhteisestä päivästä on jäänyt mieleen? Ohjelmanumero huipentuu tilaisuuden omaan voimabiisiin, joka nostaa tunnelman kattoon!

Tarkoitus: Seminaaripäivän loppukevennys tai siirtymä koulutuksesta iltajuhlaan. (Vuosijuhlat, tyhy- ja kehy-päivät yms)

Kaiken kokoisille ryhmille tahansa sopiva osallistava ja lämminhenkinen ohjelmanumero.

Kesto: 35-40 min

Lavalla:

Hanna Kinnunen, Johanna Viksten ja Impronautit-muusikko

Hanna Kinnunen on näyttelijä (mm. Salatut elämät -menneisyydellä) sekä valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan puheviestintä. Hän taitaa niin improvisaatioteatterin että on upea laulaja. Kinnunen on työskennellyt muun muassa Yle Uutisissa 2004–2014 ja Yle Puheessa 2014 alkaen. Helmikuussa 2016 hän siirtyi Radio Aallon juontajaksi. Hanna on myös kunnanvaltuutettu sekä kirjailija.

Johanna Viksten on laulaja-lauluntekijä, musiikkivalmentaja sekä improvisaationäyttelijä, juontaja sekä dubbaaja (mm. Muumimamman rooli Punainen pyrstötähti -elokuvassa sekä Viirun rooli Viiru ja Pesonen -elokuvissa sekä sarjoissa). Improvisoidut laulutkin sujuu vankalta lauluntekijäpohjalta: impronauteilta on mennyt biisejä mm. Suvi Teräsniskalle, Pate Mustajärvelle, Club For Fivelle, Petralle, tangokuninkaallisille, koululaulukirjoihin ym. Johanna on kulttuurituottaja ja ammatillisen opettajakorkeakoulun sekä musiikkialan tiimivalmennuskoulutuksen suorittanut; sisällön suunnittelua tapahtumiin on kuulunut myös vuosikausia.